مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد خبر داد:

خدمت‌رسانی ۱۶ پایگاه امداد و نجات در استان یزد به مسافران نوروزی

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد از استقرار 16 پایگاه امداد و نجات هلال احمر در محورهای استان یزد خبر داد و گفت: این پایگاه‌ها کار خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان را بر عهده دارند.

به گزارش یزدی نیوز محسن حرازی‌زاده در نشستی خبری اظهار داشت: برای عملکرد بهتر در زمینه امداد و نجات، بهداشت و درمان، توانبخشی و … باید فرصت‌ها، تهدیدها، نقاط قوت و ضعف راشناسایی کرد تا برنامه ریزی مناسب با آنها صورت گیرد.

 
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد ادامه داد: مرکز توانبخشی هلال احمر از از اسفند ماه سال گذشته با هدف رفع کمبود مرکز توانبخشی در استان یزد فعالیت خود را آغاز کرد و فضاسازی مناسب و تجهیزات کافی صورت گرفت.
 
وی عنوان کرد: در زمینه دارو سعی شده داروهای مورد نیاز بیمارانی که برای معالجه به استان یزد آمده‌اند، تأمین شود و در تهیه آن با مشکل مواجه نشوند.
 
حرازی‌زاده با اشاره به اینکه اولویت اول هلال احمر امداد و نجات است، بیان کرد: امداد و نجات تا زمانی موضوع مهمی است که جنگ یا حادثه‌ای رخ داده باشد در غیر این صورت اولویت بعدی با آموزش نیروهای انسانی و آماده سازی آنها برای امداد و نجات، درمان و… خواهد بود.
 
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آمار حوادث رخ داده در سطح استان تصریح کرد: مجوع کل حوادث به وقوع پیوسته ۷۴۶ مورد بوده است.
 
وی افزود: از این آمار سه مورد آتش سوزی جنگل و مرتع، ۲۵۱ مورد حوادث جاده‌ای، ۳۴۰ مورد خدمات حضوری، سه مورد ریزش آوار، ۲۷ مورد سیل و آبگرفتگی، ۲۷ مورد حادثه در کوهستان، ۲۰ مورد حوادث شهری، ۱۵ مورد برف و کولاک و چهار مورد زلزله بوده است.
 
حرازی زاده ادامه داد: مجموع کل حادثه دیدگان ۳ هزار و ۸۷۷ نفر و مجموع کل آسیب دیدگان ۳ هزار و ۸۲۴ نفر بوده‌اند که با کمک‌های نیروهای امداد و نجات هلال احمر یا سرپایی درمان شدند و یا به بیمارستان‌ها انتقال داده شدند.
 
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره استقرار پایگاه‌های امداد و نجات در ایام نوروز اظهار داشت: در مجموع ۱۶ پایگاه امداد و نجات در مناطق مختلف استان استقرار یافته‌اند که ۱۲ مورد آن ثابت و چهار مورد آن نیز موقت هستند.
 
وی افزود: چهار پایگاه موقت در شهرستان‌های اشکذر، بهاباد، تفت و ابرکوه مستقر شده‌اند که پایگاه امداد و نجات اشکذر با نیروهای انسانی خانم فعالیت دارد.
 
حرازی زاده با اشاره به طرح ایمنی و راهنمایی مسافران نوروزی عنوان کرد: بیش از هزار و ۵۶ نفر از جوانان هلال احمر با هدف هم‌افزایی بیشتر میان واحدهای عملیاتی طرح نوروزی برای اجرای این طرح به کار گرفته شده‌اند.
 
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد گفت: در اجرای این طرح در مجموع ۲۳ پست فعال در مبادی ورودی و خروجی شهرستان‌های استان یزد وجود دارد که ۲۰ مورد آن ثابت و سه مورد آن سیار است.
 
وی با اشاره به اجرای طرح ملی امداد و نجات نوروزی بیان کرد: این طرح از ۲۵ اسفندماه ۹۷ تا ۱۶ فروردین ۹۸ قابل اجراست و در آن ۳۲۰ آمبولانس روز، ۳۳۰ خودروی نجات روز و هزار و ۲۸۰ نفر روز داوطلب فعالیت دارند.
 
 
 
منبع:خبرگزاری مهر

بخش نظردهی بسته شده است..