کاهش نرخ خاموشی‌های یزد

به گزارش یزدی نیوزمدیرعامل شرکت توزیع برق استان یزد کاهش عدم استمرار انرژی استان یزد را ۱۷۹ دقیقه و کمتر از یک پنجم کشور خواند و از تلاش برای کاهش آن تا ۲۱ دقیقه در چشنم‌انداز این شرکت یاد کرد.

"محمد رضا صحتی" امروز در جمع اهالی رسانه، یکی از چشم‌اندازهای شرکت توزیع برق استان برای سال ۱۴۰۴ را کاهش عدم استمرار انرژی در سال به میزان ۲۱ دقیقه به ازای هر مشترک اعلام کرد و گفت: این شاخص در حالی برای کل کشور حدود ۱۰۰۰ دقیقه است که در سال گذشته در استان یزد ۱۷۹ دقیقه یعنی کمتر از یک پنجم کشور بوده است.

وی از فعالیت‌های انجام شده در راستای کاهش خاموشی و قطعی برق در استان را استفاده از روش خط گرم جهت سرویس و نگهداری شبکه بیان کرد و افزود: در همین راستا نیز در سال جاری یک‌هزار و ۸۰۰ مورد کار به صورت خط گرم و شستشوی ۹۰۰ کیلومتر شبکه فشار متوسط انجام شده که منجر به جلوگیری از اعمال ۴۸۰ مگاوات ساعت خاموشی شده است.

این مسئول همچنین افتتاح دیسپاچینگ نوین و اتوماسیون تجهیزات شبکه توزیع را با یکی دیگر از این اقدامات اعلام کرد که با دسترسی سریع به محل عیب در شبکه و رفع به موقع آن و نیز مدیریت وضعیت شبکه‌ها منجر به کاهش نرخ خاموشی در استان شده است.

وی از دیگر چشم‌اندازهای سال ۱۴۰۴ شرکت توزیع برق استان را کاهش تلفات انرژی تا پنج درصد ذکر کرد و گفت: در حال حاضر با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های جدید، برنامه‌ریزی و اتخاذ راهکارهای اجرایی مناسب، شاهد کاهش تلفات شبکه‌های برق استان بوده‌ایم.

وی متذکر شد: در راستای کاهش تلفات شبکه برق در استان اقداماتی از جمله تشکیل ساختار کارگروه کاهش تلفات شهرستانها، تدوین میثاق‌نامه کاهش تلفات، تبدیل شبکه‌های مسی به کابل خودنگهدار، ابلاغ نصب کنتور مناطق روستایی و ییلاقی و جایابی و پیگیری نصب خازن فشار ضعیف در شبکه‌های جدید و جایابی بهینه خازن‌های موجود انجام شده است.

وی با اشاره به وجود قریب به ۶۰۰ هزار مشترک توزیع برق در استان، مشترکان خانگی با سهم ۲۲.۵ درصد را بیشترین تعداد و کشاورزی را با قریب هشت هزار و ۵۰۰ مشترک کمترین تعداد مشترکان برق استان برشمرد.

مدیرعامل توزیع برق استان با اشاره به بهر‌ه‌برداری از ۸۱ طرح برق‌رسانی استان شامل توسعه و احداث، اصلاح و بهنیه‌سازی و روشنایی با اعتباری بالغ بر ۱۸۰ میلیارد ریال در ایام‌الله دهه مبارک فجر، اظهار کرد: ۳۴ مورد از این طرح‌ها در بخش روستایی اماده بهره‌برداری شده است. از مجموع ۹۷۳ روستای استان ۹۹.۷۳ درصد یا به عبارتی ۹۲۳ روستا از نعمت برق بهره‌مند هستند.

صحتی با بیان این که دو هزار و ۱۳۵ چاه برق‌دار در استان یزد وجود دارد، گفت: کل چاه‌های استان یزد دو هزار و ۲۱۲ مورد است که به عبارتی ۹۶.۵ درصد برق‌دار هستند.

وی به ۵۵۰ میلیارد ریال بدهی مشترکان برق استان به این شرکت اشاره کرد و با ذکر این نکته که ۴۰ درصد از برق تولیدی کشور از سوی بخش خصوصی تامین می‌شود، ابراز امیدواری کرد با وصول این مطالبات بتوان برای مشترکان برق استمرار انرژی را تداوم بخشید.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان یزد با اشاره به پیک بار استان در سال جاری که معادل ۱۱۵۸ مگاوات بوده است، اقدامات صورت گرفته در جهت مدیریت مصرف در استان را یاداور شد و تصریح کرد: علاوه بر اقدامات ترویجی نظیر تجلیل از صنایع همکار در کاهش پیک بار و ادارات و خانواده‌های برگزیده مدیریت مصرف، در راستای جلب مشارکت صنایع در برنامه‌های تعطیلات و تعمیرات تابستانه، جلب مشترکان همکار در بخش کشاورزی، جلب مشترکان صنعتی همکار در طرح ذخیره عملیاتی و همچنین جلب مشارکت مولدهای خود تامین در ماه‌های گرم سال تلاش‌های موثری صورت گرفته است.

وی در ارتباط با استفاده از انرژی‌های نو و سیستم‌های فتوولتاییک نیز اعلام کرد: در راستای گسترش انرژی‌های تجدیدپذیر، وزارت نیرو از محل بند ۶۹ قانون بودجه سال ۱۳۹۲ اعتباراتی را جهت نصب رایگان سامانه‌های فتو ولتاییک برای مساجد،‌ اماکن زیارتی و واحد‌های آموزشی و همچنین تامین یارانه ویژه مشترکین خانگی متقاضی نصب سامانه‌های فتو ولتاییک تخصیص داده است که در همین راستا ۴۰۰ کیلووات ظرفیت با اعتباری معادل ۳۵ میلیارد ریال نصب شده است.

منبع: ایسنا

 

بخش نظردهی بسته شده است..