شناسه خبر: 93010 منتشر شده در مورخ: 1398/07/28 ساعت: 13:18 گروه: اجتماعی
بیش از 100دیگ آش نذری در سنتی دیرینه در محله خرمشهر یزد طبخ و بین مردم توزیع شد.

به گزارش یزدی نیوزدر پخت 100 دیگ آش در محله خرمشهر یزد حدود 2/5 تن گوشت، 2/5 تن گندم،  دو تن حبوبات ، 1500 کیلو پیاز و 500 کیلو دنبه و مواد دیگر بکار رفته است .

 
 جعفری یکی از بانیان پخت این آش نذری گفت: پخت این اش که تدارک آن از یک ماه قبل از اربعین حسینی دیده می شود از اذان ظهر روز قبل از اربعین آغاز و همزمان با اذان صبح روز اربعین اش نذری بین مردم توزیع می شود.
در ایام اربعین حسینی در استان یزد در مجموع حدود یک هزار دیگ اش گندم که نزد یزدی ها به اش حسین معروف است طبخ و بین مردم توزیع شد.
 
منبع:خبرگزاری صداوسیما
google-buzz twitter digg facebook linkedin
کلید واژه
 
نظرات | 0 نظر
captcha
Page Generated in 0/2514 sec