شناسه خبر: 94898
منتشر شده در مورخ: ۹۹/۰۱/۲۳
ساعت: ۲۳:۴۰
معاون دامپزشکی یزد:
هر گونه فراوری گوشت تنها با اخذ مجوز دامپزشکی مجاز است
![](https://www.yazdinews.ir/wp-content/uploads/content/files/1064/25360.jpg)
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان یزد با بیان این که هر گونه فراوری گوشت تنها با اخذ مجوز دامپزشکی مجاز است، تاکید کرد: بستهبندی به تنهایی ملاک بهداشتی بودن فراوردههای خام دامی نیست بلکه بستهبندی باید دارای برچسب کامل مشخصات باشد.
به گزارش یزدی نیوز«محمد رضا متوسل الحسینی» گفت: بر اساس ماده ۳۱ قانون تعزیرات حکومتی اقدام به فراوری گوشت مورد عرضه اعم از قطعه بندی، بی استخوان کردن، فیله کردن، شنیسل، جوجه کباب و زعفرانی کردن خارج از ضوابط سازمان دامپزشکی کشور ممنوع است و تنها در صورت اخذ مجوزهای لازم از دامپزشکی مجاز است.
وی در ادامه اظهار کرد: هر گونه قطعه بندی، فیله کردن باید در واحدهای مجاز بسته بندی که دارای پروانه بهداشتی بهرهبردای از دامپزشکی است و زیر نظر مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی صورت گیرد.
این مسئول افزود: باید توجه داشت که بستهبندی به تنهایی ملاک بهداشتی بودن فراوردههای خام دامی نیست بلکه بستهبندی باید دارای برچسب کامل مشخصات شامل کد بهداشتی دامپزشکی، نام واحد، آدرس ، نوع محموله و تاریخ تولید و انقضاء باشد.
به نقل از روابط عمومی دامپزشکی یزد، متوسل الحسینی در پایان از مردم خواست در با توجه به شیوع بیماری کرونا از خرید گوشت قطعه بندی شده و فیله مرغ به صورت فله یا با بسته بندی بدون برچسب یا با برچسب غیر استاندارد خودداری کنند و شنیسل و جوجه کباب زعفرانی را در منزل یا از واحدهای دارای پروانه بهداشت تهیه کنند.
منبع:ایسنا یرد
بخش نظردهی بسته شده است..