شناسه خبر: 94760
                منتشر شده در مورخ: ۹۹/۰۱/۱۵
                ساعت: ۱۵:۱۸
			
			
			بازسازی ۲ اثر تاریخی در مهریز استان یزد
 
 
						رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مهریز از مرمت و بازسازی مسجد جامع باغ بهار و آب انبار حاجیقاسمی خبر داد .
به گزارش یزدی نیوزمجاهد کرباسی افزود: این عملیات که شامل مرمت پشت بام ۲ اثر یاد شده و همچنین بازسازی راه پلهها، بادگیر و محوطهسازی بود.در سال ۹۸ با صرف یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال بودجه استانی انجام شد .
	بازسازی ۲ اثر تاریخی در مهریزوی گفت : اکثر آثار تاریخی و فرهنگی در شهر و روستاهای بخش مرکزی نیاز مبرم به مرمت و بازسازی دارد که با مشارکت بخشخصوصی در سالجاری انجام میشود. 
	مسجد باغ بهار مهریز با معماری کهن و منحصر به فرد و قدمتی در حدود ۵۰۰ سال، در بغدادآباد مهریز قرار دارد و به شماره ۱۴۰۳۵ در فهرست آثار ملی کشور  ثبت شده است.
	شهرستان مهریز دارای ۶۰۰ اثر فرهنگی و تاریخی است و تاکنون ۱۰۰ اثر آن در فهرست آثار ملی  ثبت شده  و باغ پهلوانپور و قنات حسن آباد نیز  ثبت جهانی شده  است.
	منبع: خبرگزاری صداوسیما
	
			
			 
                
بخش نظردهی بسته شده است..