شناسه خبر: 93322
                منتشر شده در مورخ: ۹۸/۰۸/۱۹
                ساعت: ۰۷:۳۳
			
			
			بازدید دو ساعته رییس دفتر رییس جمهور از پارک علم و فناوری استان یزد/ گفت و گوی صمیمی دکتر واعظی با جوانان نوآور استان یزد
 
 
						رئیس دفتر رئیس جمهور در بازدید از پارک علم و فناوری استان یزد که بیش از دو ساعت به طول انجامید در فضایی صمیمی و دوستانه با جوانان نوآور استان یزد و اعضای شرکت های دانش بنیان دیدار و گفت و گو کرد.
به گزارش یزدی نیوز به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری اسلامی ایران، دکتر محمود واعظی در جریان بازدید از بخش های مختلف پارک علم و فناوری استان یزد در گفت و گوی رو در رو و صمیمی با جوانان ضمن آگاهی از طرح ها و ایده های نوآورانه آنان، از خلاقیت ، نوآوری و ایده های جوانان ابراز خرسندی کرد.
	در این بازدید اعضا و سرپرست شرکت های دانش بنیان استان یزد ضمن ارائه گزارشی از مهم ترین طرح ها و ایده های در حال اجرا در حوزه های مختلف صنعتی، پزشکی، علمی، کشاورزی، محیط زیست و شهرسازی درخواست ها و مطالبات خود را برای حمایت بیشتر مسوولین استانی به منظور تسریع در روند تکمیل طرح های خود، با رییس دفتر رییس جمهور در میان گذاشتند.
	دکتر واعظی نیز درجریان گفت و گو با جوانان بلافاصله مدیران مربوطه را مخاطب قرار داده و دستورات لازم را برای حمایت همه جانبه قانونی و تسهیل در زمینه برقراری ارتباط طرح ها و ایده های جوانان با بخش صنعتی استان و تجاری سازی طرح ها و پروژه ها ارائه کرد.
	منبع:استانداری یزد
	
			
			 
                
بخش نظردهی بسته شده است..