تشدید کنترل ونظارت بربازار فرآورده های خام دامی

سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان از آغاز اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه رمضان در استان خبر داد.

به گزارش یزدی نیوزامامی گفت: این طرح که تا هفدهم خرداد ماه ادامه خواهد داشت به منظور تامین سلامت مصرف کننده اجرا می شود .

 
وی با اشاره به اینکه ۲۵ گروه بازرسی در این طرح فعالانه مشارکت می کنند، افزود: این گروه ها در طول ماه مبارک رمضان با نظارت بر تمامی اماکن زیر پوشش خود از قبیل مراکز عرضه و توزیع  و بسته بندی فرآورده های خام دامی ، هتل ها ، رستوران ها ، سردخانه ها و کشتارگاه ها با متخلفان برخورد قانونی خواهند کرد .
 
سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان با تاکید بر اینکه شهروندان فرآورده های خام دامی خود را از مراکز فروش معتبر و مجاز خریداری کنند گفت محصولات باید از برچسب مشخصات برخوردار باشند  و در صورت مشاهده تخلف موارد به شماره ۲۵۱۲ اطلاع رسانی شود تا با آنها برخورد شود.
 
امامی همچنین تاکید کرد با تمامی فروشندگان دوره گردی که اقدام به فروش غیر قانونی فرآورده های خام دامی کنند برخورد می شود.
 
 
 
منبع:خبرگزاری صداوسیما

بخش نظردهی بسته شده است..