شناسه خبر: 70106
                منتشر شده در مورخ: ۹۷/۱۲/۰۲
                ساعت: ۰۸:۳۳
			
			
			مدیر عامل صندوق ازنشستگان کشور :
			تقویت خدمات رفاهی بازنشستگان کشوری
 
 
						مدیر عامل صندوق بازنشستگان کشور : از سال اینده خدمات رفاهی بازنشستگان کشوری افزایش می یابد .
به گزارش یزدی نیوزتقی زاده در جمع تعدادی ازبازنشستگان در یزد گفت : سال آینده خدمات رفاهی ، برنامه های زیارتی و تفریحی ، بیمه ای و درمانی بازنشستگان نسبت به امسال بهبود می یابد و بهترین خدمات را به بازنشستگان خواهیم داشت.
	وی افزود : در حال حاضر یک میلیون و ۴۵۰ هزار باز نشسته در کشور وجود دارد که سال آینده  550 هزار نفر دیگر به این تعداد افزوده خواهد شد.
	 وی تصویب و اجرای کامل قانون خدمات کشوری را راهگشای بسیاری از مشکلات باز نشستگان دانست و گفت : این قانون مراحل پایانی خود را در مجلس سپری می کند و  با تصویب آن هم شاهد یکسان سازی حقوق بازنشستگان خواهیم بود .
	 در این نشست جمعی از بازنشستگان استان نیز به بیان برخی مشکلات از جمله پاسخگو نبودن بیمه تکمیلی ، لزوم همسان سازی حقوق بازنشستگان و مشکلات معیشتی  پرداختند.
	امروز همچنین مدیر عامل صندوق بازنشستگان کشوری با آیت الله ناصری هم دیدار کرد
	نماینده ولی فقیه در این دیدار برلزوم بهره گیری از فکر ، اندیشه و تجارب بازنشستگان اشاره کرد و گفت  :  بازنشستگی مرحله دوم زندگی است که باید با امید واری و احترام  همراه باشد.
	تقی زاده در شورای هماهنگی تعاون ،کار و رفاه اجتماعی نیز در سخنانی  گفت :  بازنشستگان نیز باید مانند شاغلان همان حقوق و مزایا را دریافت کنند  و حقوق بازنشستگان نیز باید یکسان سازی شود.
	مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری افزود: اگر بخواهیم مشکلات بازنشستگان سرو سامان یابد باید حقوق آنان یکسان سازی شود.
	منبع: خبرگزاری صداوسیما
	
			
			 
                
بخش نظردهی بسته شده است..