شناسه خبر: 69951
منتشر شده در مورخ: 97/11/26
ساعت: 08:15
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد :
25 عملیات امدادی هلال احمر دربارندگی اخیر
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد گفت : در روزهای اخیر امدادگران بیش از 25 عملیات امداد و نجات را انجام دادند که در این عملیات به بیش از 548 نفر حادثه دیده ، امدادرسانی شد.
به گزارش یزدی نیوز دکتر محسن حرازی زاده یزدی افزود : 439 نفر در برف و کولاک ، 7 نفر در حوادث جاده ای ، 8 نفر خدمات حضوری ، 94 نفر خدمات سیل و آب گرفتگی به وسیله نیروهای هلال احمر امدادرسانی شدند .
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد گفت : نیروهای هلال احمر در قالب 32 تیم و 23 دستگاه امدادی در عملیات های امدادی برف و کولاک و جاده ای حضور داشتند .
حرازی زاده اضافه کرد: در مدت زمان یادشده شماری بسته غذایی ، در میان مسافران زمستانی در راه مانده توزیع شد و امدادگران توانستند با استفاده از تکنیک نجات فنی تعداد زیادی از خودروی در برف مانده را نیز به حرکت درآورند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد خاطرنشان کرد: تمامی پایگاهها در تمام شعب هلال احمر استان آمادگی کامل برای اسکان اضطراری در راه ماندگان را در محورهای مواصلاتی استان دارند و شماره ۱۱۲نیز به صورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی به هموطنان در سطح استان خواهد بود.
سامانه ای بارشی روزهای دوشنبه و سه شنبه استان یزد را تحت تاثیر خود قرار داد.
منبع:خبرگزاری صداوسیما
بخش نظردهی بسته شده است..