شناسه خبر: 65969
                منتشر شده در مورخ: ۹۷/۰۵/۳۱
                ساعت: ۰۶:۴۸
			
			
			فرمانده انتظامی شهرستان تفت:
			۲۷۵ رأس دام قاچاق در تفت کشف شد
 
						فرمانده انتظامی شهرستان تفت گفت: با توقیف یک دستگاه تریلی در محورهای مواصلاتی یزد، ۲۷۵ رأس دام قاچاق و فاقد مجوز دامپزشکی کشف شد.
به گزارش یزدی نیوزسرهنگ فرهاد بیگلری اظهار داشت: ماموران پاسگاه انتظامی دهشیر و گاریزات در اجرای طرح مشترک برخورد با قاچاق، هنگام کنترل محورهای مواصلاتی یک دستگاه تریلی را متوقف کردند.
	وی افزود: ماموران پلیس در بازرسی از این خودرو ۲۷۵ رأس گوسفند قاچاق و فاقد مجوز دامپزشکی را کشف کردند.
	بیگلری خاطرنشان کرد: کارشناسان ارزش این محموله دام قاچاق را ۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال برآورد کردند.
	فرمانده انتظامی شهرستان تفت با اشاره به دستگیری دو متهم در این زمینه بیان کرد: متهمان احشام فاقد مجوز دامپزشکی را از استانهای جنوبی کشور بارگیری کرده و قصد انتقال به البرز را داشتنده دستگیر و به مراجع قانونی معرفی شدند.
	وی عنوان کرد: دام هایی که بدون مجوز از سازمان دامپزشکی وارد کشور می شوند، دام قاچاق تلقی شده و خودروهای حامل این دام ها توسط پلیس توقیف خواهد شد.
	منبع:خبرگزاری مهر
	l
	
			
			
                
بخش نظردهی بسته شده است..