شناسه خبر: 65908
                منتشر شده در مورخ: ۹۷/۰۵/۲۷
                ساعت: ۲۲:۱۶
			
			
			چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی در یزد افتتاح شد
 
 
						معاون آمار و فنآوری اطلاعات دادگستری استان یزد گفت: با هدف تکریم ارباب رجوع، تسهیل و تسریع امور و کاهش ضرورت مراجعه به دستگاه قضایی، چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی در یزد افتتاح شد .
به گزارش یزدی نیوز«حجت اسدی» در این رابطه افزود: ارائه خدمات الکترونیک قضائی، از طرحهای بزرگ و مهم دستگاه قضائی است که مورد توجه و تأکید مدیران عالی دستگاه قضائی قرار دارد و در این راستا گامهای مؤثری برداشته شده است .
	وی اظهار کرد: بدون تردید اجرای این طرح، گامی مهم در توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در دستگاه قضائی و توسعه دولت الکترونیک به شمار میآید که کاهش مراجعات مردم به مراجع قضائی را در پی داشته و علاوه بر تسهیل امور مردم امکان انجام بسیاری از امور مرتبط با دستگاه قضایی بدون نیاز به مراجعه به محاکم یا دادسراها فراهم میآورد . 
	شایان ذکر است، از ابتدای سال ۹۴ تاکنون ۱۱ دفتر خدمات الکترونیک قضایی در استان یزد راهاندازی و افتتاح شده است که از این تعداد ۴ دفتر در مرکز استان و مابقی در شهرستانهای استان دائر شدهاند.
	منبع:ایسنایزد
	
			
			 
                
بخش نظردهی بسته شده است..