دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان:

اعتیاد به مواد مخدر از مهم ترین آسیب های اجتماعی و فرهنگی است

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در نشست خبری با اهالی رسانه استان گفت: اعتیاد به مواد مخدر از مهم ترین آسیب های اجتماعی و فرهنگی است و برای مبارزه با آن به همّت و همراهی همه خانواده ها، نهادهای غیردولتی و دستگاه های اجرایی نیازمندیم.

به گزارش یزدی نیوز«سیدمصطفی کرباسی» در نشست خبری دبیر و روسای کمیته های تخصصی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به اینکه مواد مخدر، روان‌گردان و اعتیاد از مهم‌ترین آسیب‌های اجتماعی است، بیان کرد: بیش از ۱۶ هزار شهید و جانباز به‌عنوان خط مقدم جبهه مبارزه با مواد مخدر تقدیم انقلاب شده‌اند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با بیان اینکه دبیرخانه این شورا نقش هماهنگی، نظارت، اعلام و ابلاغ مصوبات را بر عهده دارد، گفت: علی‌رغم دستاوردهای بزرگی که بشر در عرصه‌های مختلف علمی، فناوری و اقتصادی داشته، تهدیدات ناشی از مشکلات و آسیب‌های اجتماعی، رفاه انسان‌ها در ابعاد مختلف را با خطر مواجه کرده است.
وی ادامه داد: امروز براساس مطالعه اسناد و پرونده‌های قوه قضائیه، نزدیک ۶۵ درصد همسر آزاری، ۵۵ درصد طلاق، ۳۰ درصد کودک‌آزاری، ۲۵ درصد قتل عمد، ۲۳ درصد نزاع و خشونت، ۲۰ درصد جرائم منکراتی و ۱۰ درصد جرائم مالی ناشی از مواد مخدر و اعتیاد است.
کرباسی با بیان اینکه امروز هیچ کشوری در جهان نیست که از اثرات مخرب ناشی از مواد مخدر در ابعاد مختلف اجتماعی، سیاسی، خانوادگی و اقتصادی در امان باشد، تصریح کرد: مبارزه با مواد مخدر و روان‌گردان‌ها بعد از سه بحران فقر، محیط‌زیست و تهدیدات هسته‌ای، بحران چهارم را به‌عنوان تهدید منکراتی هزاره سوم قلمداد می‌کنند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به اینکه ایران بیش از چهار هزار شهید و ۱۲ هزار جانباز به‌عنوان خط مقدم جبهه مبارزه با مواد مخدر تقدیم انقلاب کرده است، گفت: هرساله در راستای همین مصوبه، روز اول تا هفتم تیرماه را به‌عنوان هفته مبارزه با مواد مخدر نام‌گذاری کرده‌اند و در این روز همه دست‌اندرکاران، دستگاه‌های اجرایی و بخش غیردولتی که در حوزه مقابله با عرضه و پیشگیری در حوزه کاهش آسیب و توانمندسازی و صیانت از بهبودیافتگان فعالیت می‌کنند گرد هم می‌آیند و در واقع ادامه و استمرار تعهد خود را به جهانیان اعلام می‌کنند.
وی اقدامات ستاد مبارزه با مواد مخدر در پنج سال اخیر در کشور را تشریح کرد و ادامه داد: در حوزه مقابله با عرضه مواد، تعداد عملیات مقابله با قاچاقچیان ۳۰ درصد افزایش، سلاح‌های مکشوفه از قاچاقچیان ۲۴ درصد افزایش، انهدام کارگاه‌های تولید مواد محرک شیشه ۱۷۶ درصد افزایش، انواع مواد مخدر مکشوفه ۱۴ درصد افزایش و کشفیات مواد شیمیایی پیش ساز و مخدرهای صنعتی افزایش ۴۳ درصدی داشته است.
کرباسی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: در حوزه فرهنگی و پیشگیری، ارتقای سطح آگاهی و آموزش کانون‌های مختلف جامعه بیش از ۱۶ میلیون خانواده به‌طور میانگین و سالانه سه میلیون نفر از دانش آموزان و دانشجویان کشور و بیش از چهار میلیون نفر در محیط‌های کاری تحت آموزش‌های پیشگیری از اعتیاد قرار گرفتند.
 
 
 
منبع:استانداری یزد
 
 
 

بخش نظردهی بسته شده است..