ادعا دوباره تکرار شد:

هر ۱.۸ روز یک کارخانه جدید در یزد راه‌اندازی شد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت یزد از راه‌اندازی یک کارخانه جدید در استان یزد به ازای هر ۱.۸ روز خبر داد.

به گزارش یزدی نیوزمحمدرضا علمدار یزدی در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با اشاره به اینکه ازابتدای دولت یازدهم تاکنون، هر 1.8 روز چرخ یک کارخانه جدید در استان یزد به راه افتاده است، اظهار داشت: از سال 92 تا به الان تورم 40 درصدی و رشد اقتصادی منفی به رشد اقتصادی بالای 5 درصد و تورم یک رقمی تبدیل شد.

وی خاطرنشان کرد: طبق آمار بانک جهانی، کشور ونزوئلا در حال حاضر تورم 800 درصدی و رشد اقتصادی منفی 18 را تجربه می‌کند، در حالی که اقتصاد ایران که به لحاظ ساختار اقتصادی و منابع طبیعی صادراتی شباهت زیادی به این کشور دارد، مسیر خود را از سال 92 به گونه‌ای جدا کرد که اکنون در شرایط کاملا متفاوت و متعادلی است.

علمدار یزدی با اشاره به این که وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان بازوی کمکی دولت در به دست آوردن این دستاوردها نقش مهمی ایفا کرده، تصریح کرد: راه‌اندازی طرح‌های نیمه تمام با پیشرفت 60 درصد، اجرای 33 طرح بزرگ ملی و همچنین رفع مشکل 7500 واحد تولیدی در کل کشور از مهم‌ترین برنامه‌هایی بود که در دستور کار وزارت صنعت معدن و تجارت قرار گرفته بود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت یزد عنوان کرد: بیش از 16 هزار میلیارد تومان برای راه‌اندازی 7500 واحد صنعتی و تکمیل واحدهای بالای 60 درصد در کشور اختصاص یافت که سهم استان از این مبلغ، 460 میلیارد تومان بود اما با رایزنی‌هایی که صورت گرفت و توانی که استان در جذب سرمایه و ایجاد اشتغال داشت، این عدد به یک هزار و 100 میلیارد تومان رسید.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 3600 پروانه بهره‌برداری در استان یزد با اشتغال 100 هزار نفر و سرمایه‌گذاری اسمی بیش از 8400 میلیارد تومان وجود دارد، افزود: در دولت یازدهم هر 1 و 8 دهم روز چرخ یک کارخانه به راه افتاده است.

علمدار یزدی افزود: در سه سال و نیم دولت یازدهم، در استان یزد، هر یک روز 9 نفر اشتغال فقط در بخش صنعت ایجاد شده است و در طول این مدت 3000 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری اتفاق افتاده است.

تسنیم

بخش نظردهی بسته شده است..