اسکان 365 هزار نفر روز مسافر در مراکز فرهنگیان یزد

no-thumbs

معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت اداره کل آموزش و پرورش یزد گفت: در مجموع 365هزار و 111نفر مسافر نوروزی در مدارس و مراکز رفاهی فرهنگیان این استان اسکان داده شدند.

به گزارش یزدی نیوزعلی دهقان بهابادی افزود: تاکنون قریب43 هزار خانوار با جمعیت افزون بر 154 هزارو 831 نفر در مدارس و مراکز رفاهی استان یزد اسکان داده شده اند.
وی متوسط ماندگاری مسافران در استان یزد را 2.3 ذکر و اظهار کرد : در سال گذشته نیز تا پایان روز چهارم فروردین 32 هزار و 901خانوار به پایگاههای ستاد اسکان مراجعه کرده بودند.
وی پیش بینی کرد در تعطیلات نوروزی امسال 650 هزار نفر روز در قالب 65 هزار خانوار در مراکز رفاهی فرهنگیان و مدارس این استان اسکان یابند.
علاوه بر مراکز رفاهی و خانه های معلم، سه هزار و 800 کلاس در قالب 427 مدرسه برای اسکان مسافران نوروزی تجهیز شده است و 15 پایگاه در سطح استان کار پذیرش و ثبت نام مسافران را به عهده دارند.
در استان یزد 210 دانش آموزان در یکهزار و 900 باب مدرسه مشغول به تحصیل هستند.
18 هزار فرهنگی هم کار تعلیم و تربیت دانش آموزان را برعهده دارد.

منبع: ایرنا
 

 

بخش نظردهی بسته شده است..