سالانه ۴۴۰ تن گوشت شتر در استان یزد تولید می‌شود

no-thumbs

معاون امور دام و طیور جهادکشاورزی استان یزد گفت: به طور متوسط سالانه مقدار 440 تن گوشت شتر در این استان تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود.

به گزارش یزدی نیوزنادرسلیم در حاشیه همایش انجمن علمی شتر ایران در بافق اظهار داشت: یکی از برنامه‌های معاونت امور دام استان در پرورش شتر، تلاقی شتر دو کوهانه با شتر بومی برای افزایش راندمان تولید گوشت است.

معاون امور دام جهادکشاورزی استان یزد ادامه داد: در بحث حمایت از شترداران برنامه آموزشی و ایجاد کارگاه‌های آموزش عملی برای بهره‌برداران در صنعت شترداری و تدوین سند توسعه شتر کشور با برنامه‌های کوتاه، میان و بلندمدت از مهمترین اولویت‌های کاری این معاونت است که در دست اجرا قرار دارد.

وی، جشنواره شتر و ایجاد سایت‌های گردشگری با محوریت شتر و برگزاری کنگره علمی شتر را از دیگر برنامه‌های حوزه معاونت امور دام و طیور سازمان جهاد کشاورزی عنوان کرد و بیان داشت: این برنامه‌ها در آینده نزدیک و در زمانی مناسب برگزار خواهد شد.

سلیم با بیان اینکه هم اکنون بیش‌از ۱۴ هزار و ۹۰۰ شتر در استان یزد نگهداری می‌شوند افزود: در این میان اردکان رتبه نخست و بافق و بهاباد به ترتیب در مرحله دوم و سوم قرار دارند و جمعیتی بالغ بر ۶۰۰ شتردار در این حوزه فعالیت می‌کنند.

وی تعداد شتران بافق را ۲ هزار و ۵۰۰ نفر عنوان کرد و گفت: سالانه در این شهرستان بیش از ۱۶۰ تن گوشت شتر تولید می‌شود.

به گزارش فارس، در همایش انجمن شتر ایران که به مدت یک روز در بافق برگزار شد کارشناسانی از استان‌های شترخیز سراسر کشور حضور داشتند.

منبع: فارس
 

 

بخش نظردهی بسته شده است..