بازار بی‌هیجان ارز و سکه

به گزارش یزدی نیوزسکه تمام بهار آزادی  با قیمت یک میلیون و ۸۵ هزار تومان در بازار عرضه شد.

 

در حالی که در بیست و پنجمین روز مهر، بازار ارز و سکه  روز آرامی را پشت سرگذاشت،در بازار جهانی با وجود تعطیلی،قیمت انس طلا هزار و ۲۵۱ دلار و ۵۰ سنت معامله شد.

در بازار داخلی سکه تمام بهار آزادی مشابه قیمت روز گذشته یک میلیون و ۸۳ هزار تومان در بازار عرضه شد. نیم سکه و ربع سکه نیز بدون تغییر به ترتیب ۵۵۱ هزار تومان و ۲۸۷ هزار تومان در بازار عرضه شد.

برخی کارشناسان بر این باورند که به طور سنتی در محرم خرید و فروش سکه کاهش پیدا می کند، به همین دلیل شاهد بازار آرام و کم هیجانی بودیم.

در بازار ارز قیمت دلار اندکی افزایش یافت. به همین ترتیب برای سومین روز متوالی قیمت دلار بالا تر از سطح ۳ هزار و ۶۰۰ تومان است. در هفته اخیر ارزش دلار در سطح جهانی با بیشترین رشد در ۷ ماه اخیر همراه شد.

قیمت دلار آمریکا با افزایش ۶ تومان به قیمت ۳ هزار و ۶۰۵ تومان رسید. به همین ترتیب یورو اروپا ۳ هزار و ۹۹۲ تومان، پوند انگلیس ۴ هزار و ۴۶۵ تومان و لیر ترکیه هزار و ۱۹۰ تومان است.

 

بخش نظردهی بسته شده است..