ثبت نام ۶ هزار و ۶۸۴ زائر یزدی برای پیاده روی اربعین

مدیرحج و زیارت استان یزدگفت: تاکنون 6 هزارو 684 زائر این استان درقالب یکهزار و644 گروه برای شرکت در مراسم پیاده روی اربعین حسینی درسامانه (سماح) samah.haj.ir ثبت نام کرده اند.
به گزارش یزدی نیوزعلی اصغر شریفی بابیان اینکه مردم استان یزد سال گذشته استقبال شایانی در اربعین حسینی داشتند اظهارکرد:پیش بینی می شود این میزان امسال به بیش از ۳۰ هزار نفر برسد.
وی افزود: پرداخت هزینه های ارزی به صورت ریالی ، برخورداری از پوشش بیمه ای کامل ، کاهش معطلی درمرزهای کشوربرای عزیمت به عراق از جمله مزایای ثبت نام زائران اربعین در سامانه سماح است.
وی بابیان اینکه ورود و خروج زائران یزدی از شهر های مرزی چزابه می باشد افزود: استقرار موکب های ایرانی در مسیر عبور زایران اربعین با ستاد بازسازی عتبات عالیات است.
مدیر حج و زیارت استان یزدتاکید کرد: کسانی که می خواهند در راهپیمایی اربعین حسینی شرکت کنند باید تنها از طریق سامانه سماح ثبت نام کرده باشند ضمن آنکه باید دارای گذرنامه دارای اعتبار تا پایان سال ۹۵ باشند تا بتوانند وارد کشور عراق شوند.
شریفی تصریح کرد: سال گذشته برای شرکت در زیارت اربعین حسینی ۲۱هزار۲۶۵ نفر متقاضی زیارت کربلا در قالب چهار هزار و ۲۲۰ گروه از استان یزد به عتبات عالیات عراق اعزام شدند.
این مسئول ادامه داد: در شش ماهه نخست امسال ۱۳ هزار و ۹۰۸ زائر در قالب ۳۶۶ کاروان که ۲۶۵ کاروان به صورت هوائی و ۱۰۴ کاروان نیز به صورت زمینی بود از این استان به عتبات عالیات عراق اعزام شدند .
بخش نظردهی بسته شده است..