رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد:

وضعیت جسمانی نماینده تهران در بیمارستان یزد مساعد است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: وضعیت عمومی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خوب و رو به بهبودی است.

به گزارش یزدی نیوزعبدالرضا هاشم زایی نماینده مردم تهران در مجلس که برای حضور در مراسم دهه اول محرم عازم روستای بیاضه زادگاه خود بود، حوالی ساغند در 120 کیلومتری اردکان یزد در یک سانحه رانندگی مصدوم شد.
براساس این گزارش در این حادثه که ساعت سه و نیم بعد از ظهر جمعه گذشته رخ داد یک خودروی 206 از مسیر خود منحرف شده و با خودروی آقای هاشم زایی برخورد کرد که در این تصادف دو سرنشین خودروی 206 دچار سوختگی شدند و فوت کردند و هاشم زایی و راننده وی نیز دچار مصدومیت شدند و به بیمارستان شهید رهنمون یزد منتقل شدند.
محمدرضا میرجلیلی  افزود: هاشم زایی تحت مراقبت قرار دارد و درمان برای بهبودی کامل وی همچنان ادامه دارد.
وی اظهار کرد :دوره نقاهت بیماری و مراقبت از آقای هاشم زایی شش روز زمان می برد و باید 4 تا 5 روز بگذرد تا وضعیت عمومی ایشان بطور کامل بهبود یابد.
وی تصریح کرد: هاشم زایی، دچار شکستگی مچ دست و آسیب احشای داخلی شده بود که تحت عمل جراحی قرار گرفت و اکنون وضعیت عمومی نامبرده رضایت بخش است.
هاشمی زایی هم اکنون در بخش آی سی یو بیمارستان شهید رهنمون یزد بستری است و طی چند روز گذشته تاکنون برخی از مسئولان استان از نامبرده عیادت کردند.

منبع: ایرنا

بخش نظردهی بسته شده است..