آزمایشگاه آنالیز اسانس در دانشگاه یزد راه اندازی شد

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه یزد از راه‌اندازی آزمایشگاه آنالیز اسانس مجهز به به‌روزترین دستگاه‌ها خبر داد.

ابراهیم سیفتی  اظهار داشت: استان یزد، علی‌رغم برخورداری از آب و هوای خشک و کویری، کلکسیونی از گونه‌های متنوع گیاهی را در دل خود جای داده به نحوی که بیش از ۸۷۰ گونه گیاهی که نیمی از آنها از ارزش دارویی و صنعتی برخوردارند، در مراتع، کوهستان‌ها و بیابان‌های این استان شناسایی شده‌اند.

وی عنوان کرد: با توجه به کشت حدود هزار و ۵۰۰ هکتاری گیاهان دارویی در استان یزد و فعالیت بیش از ۳ هزار کشاورز یزدی در زمینه کاشت و برداشت زعفران، گل محمدی، رزماری، به‌لیمو، آویشن، نعناع فلفلی و همچنین نظر به فعالیت صنایع اسانس‌گیری مطرح کشوری و بین‌المللی در این استان، به منظور ارتباط بیشتر با صنعت، کمک به رشد تولید و مرجعیت علمی دانشگاه، دانشگاه یزد اقدام به راه‌اندازی آزمایشگاه آنالیز اسانس مجهز به به‌روزترین دستگاه GC-MS (Agilent GC ۸۸۹۰ – MS ۵۹۷۷) با ستون HP-۵ کرده است.

سیفتی بیان کرد: این آزمایشگاه که در ساختمان آزمایشگاه مرکزی دانشگاه واقع شده، همه روزه در ساعات اداری، آماده پذیرش نمونه‌های دانشجویان، استادان، صنایع و سایر نهادهای دولتی و خصوصی استان یزد و استان‌های همجوار است.

منبع:ایسنا یزد

بخش نظردهی بسته شده است..