فهرست غذاهای آسیب رسان ابلاغ شد

به گزارش یزدی نیوزرییس سازمان غذا و دارو گفت: فهرست کالاها و غذاهای آسیب رسان ابلاغ شد و رسانه ها از جمله صدا و سیما دیگر این غذاها را تبلیغ نمی کنند.

رسول دیناروند در همایش ملی بیماری های غیر واگیر در دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: یکی از عوامل مهم گسترش بیماری های غیر واگیر غذاهای مضر است به همین علت وزارت بهداشت برنامه های مفصلی برای ارتقای کیفیت مواد غذایی در بازار دارد.وی گفت: در این راستا استاندارد روغن، نوشابه و بسیاری از مواد غذایی بازنگری شده است.
دیناروند اضافه کرد: حد مجاز شکر در نوشابه ها از ۱۱ درصد به ۹ درصد کاهش پیدا کرده و حد مجاز اسید چرب ترانس نیز از ۵ درصد به ۲ درصد کاهش بافته است.

بخش نظردهی بسته شده است..