مسئول بسیج دانشجویی استان یزد:

دوره‌های نخبه‌پروری در تلاش برای تربیت نیروی خادم برای ملت است

مسئول بسیج دانشجویی استان یزد با اشاره به برگزاری دوره‌های نخبه‌پروری شهید چمران گفت: با برگزاری این دوره‌ها برای تربیت نیروهای خادم به ملت تلاش می شود.

به گزارش یزدی نیوز، علی پورمیرزائی،  در آیین اختتامیه سیزدهمین دوره نخبه پروری شهید چمران اظهار داشت: انجام مسئولیت در بسیج دانشجویی علاوه بر به دوش کشیدن بار انقلاب موجب رشد فردی می شود، همچنان که شهید احمدی روشن در دوران دانشجویی مسئولیت امور فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه خود را به دوش کشیده بود.

وی با تشریح ابعاد تهاجم فرهنگی دشمن ادامه داد: اکنون نیز ما در حال جنگ هستیم، ولی متاسفانه چون ماهیت این جنگ، نرم است، آن را چندان درک نمی کنیم این در حالی است که رهبر انقلاب با اشرافی که نسبت به این ماجرا دارند، اخیراً فرمان جهاد تبیین را صادر فرمودند.

پورمیرزائی با اشاره به اهداف برگزاری دوره نخبه پروری شهید چمران عنوان کرد: این دوره به دنبال این بود که تلنگری باشد برای درک شرایط و اوضاع فعلی، زیرا معتقدیم باید بتوانیم مبانی فکری و اعتقادی خود را تحکیم بخشیم و این مسئله تنها از سر احساس نیاز اتفاق خواهد افتاد.

مسئول بسیج دانشجویی یزد تاکید کرد: طبق فرموده رهبر انقلاب ما به دنبال آن هستیم که حکومتی جهانی برپا کنیم بنابراین باید با مبانی و اصول این حکومت آشنا باشیم. مسائلی نظیر حکومت، حجاب، بی عدالتی و اقتصاد نیاز به فهم دقیق و عمیق ما از دین دارد.

وی بیان کرد: برگزاری چنین دوره‌هایی به دنبال تربیت نیروی خادم به ملت در ساختار حکومت اسلامی است و هر مسئول جمهور اسلامی باید به دنبال این باشد که با خدمت به امت اسلام، رشد فردی خود را دنبال کند.

پورمیرزائی تاکید کرد: رشد بدون دردسر میسر نخواهد بود بنابراین قبول مسئولیت و برداشتن بار انقلاب اجتناب ناپذیر است. این دوره که به نام شهید چمران نامگذاری شده نیز به دنبال این است که جرقه مسئولیت پذیری و هزینه کردن برای انقلاب در ذهن دانشجویان ایجاد کند.

وی اظهار امیدواری کرد: این دوره شروعی برای نقش آفرینی موثر و دلسوزانه همه ما در دانشگاه و جامعه است.

مسئول بسیج دانشجویی استان یزد تصریح کرد: وجود ۶۸ هزار دانشجو در ۳۸ دانشگاه استان نقش مهم و انکار ناپذیر تشکل های دانشجویی را به خوبی نشان می دهد.

پورمیرزائی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب می فرمایند: دانشجویان باید نقش آفرینی بین المللی داشته باشند با این وجود هنوز به جایگاه و تاثیر شگرف تشکل‌های دانشجویی چندان اهمیت داده نمی شود.

وی با اشاره به تاریخچه شکل گیری بسیج دانشجو و طلبه گفت: در آذر ماه سال ۶۷ و تنها چهار ماه پس از پایان جنگ تحمیلی امام خمینی (ره) فرمان تشکیل این بسیج دانشجو و طلبه را صادر کردند زیرا در این مرحله نظام تثبیت شد و لازم بود به سمت مرحله بعدی یعنی تشکیل دولت اسلامی حرکت کرد و این مهم نیازمند تربیت نیروهای نخبه و متعهد در تمامی زمینه ها است.

پورمیرزائی با بیان اینکه فضای تشکل های دانشجویی فضای عرصه های گوناگون و کادرسازی و رشد است، خواهان توجه و همراهی بیش از پیش مسئولان با دانشجویان شد.

منبع:خبرگزاری مهر

بخش نظردهی بسته شده است..