تجلیل از واحد‌های غذایی برتر استان یزد

به مناسبت روز جهانی غذا از ۲۰ واحد‌های تولیدی برتر تجلیل و تندیس و لوح زرین سازمان غذا و دارو به آن‌ها اهدا شد.

به گزارش یزدی نیوز، مدیر غذا، دانشگاه علوم پزشکی یزد همچنین از معرفی ۶ واحد تولیدی قابل تقدیر، ۲۱ مسئول فنی برتر و ۲ آزمایشگاه همکار برتر خبر داد و گفت: ارتقای امتیاز‌های prps که نمره A را کسب کرده اند، کسب نمره قابل قبول در شاخص‌های عدم انطباق و عرضه موادغذایی با کیفیت در بازار‌های داخل و خارج کشور از موارد انتخاب واحد تولیدی برتر در استان یزد است.

مورکیان با اشاره به شیوع کرونا و نقش غذا و سبک زندگی در ابتلا به این بیماری افزود: براساس بررسی‌های انجام شده، افرادی قربانی کرونا می‌شوند که از سبک زندگی غلط رنج می‌برند.

وی ادامه داد: در تمام دوران ها، مواد غذایی هم به لحاظ انتقال بیماری از جمله بیماری‌های غیر واگیر و بیماری‌های واگیردار و هم از لحاظ ارزش غذایی و ایجاد سیستم ایمنی قوی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

مدیر غذا دانشگاه علوم پزشکی یزد تاکید کرد: در حال حاضر ۷۷۵ واحد صنعتی در حوزه‌های مختلف مجوز بهداشتی از معاونت غذا و داروی استان یزد دریافت کرده اند و مشغول به فعالیت هستند.

منبع:خبرگزاری صداوسیما

بخش نظردهی بسته شده است..