اصول صحیح روزه داری در شرایط کرونایی

در ماه مبارک رمضان باید با روزه داری صحیح ازبرکات این ماه فیض بردو به بیماری کروناهم مبتلانشد.

به گزارش یزدی نیوز کارشناسان تغدیه می‌گویند، با تغذیه مناسب در زمان افطار و سحر می‌توان هم از برکات روزه و ماه شریف رمضان بهره‌مند شد و هم از خطر کرونا در امان بود.
ما اگر روزه را طبق اصول مشخص شده خودش بگیریم زمینه ساز کرونا نخواهد بود بلکه بدن ما را دربرابر کرونا حفظ می‌کند.
خشکی گلو باعث افزایش احتمال ابتلا به کرونا می‌شود، پس باید در وعده افطارو سحر مصرف آب بالایی داشته باشیم.
متخصصین تغذیه و رژیم درمانی توصیه‌هایی شامل، پرهیز از گرفتن روزه بی سحری، خوردن آب و مایعات در افطار و سحر، چایی و قهوه زیاد نخوریم، خوردن میوه جات، کم کردن فعالیت جسمانی در زمان کار، قرار نگرفتن در نور آفتاب، پرهیز از خوردن زیاد زولبیا و نوشیدنی‌های پرقند، باز کردن روزه با آب جوش یا چایی کمرنگ کم شیرین و مواد غذایی ساده و بعد از ساعتی خوردن شام، استفاده از سبزیجات و میوه‌ها، استفاده از برنج بصورت مخلوط پلو در سحر، مصرف کدو حلوایی در افطار، مصرف لبنیات و انواع فرنی‌ها با شکر کم و استفاده از مغز‌ها درافطار، مصرف ترکیبات و دسر‌های خرما به جای شیرینی و پرهیز از خوردن آب سرد را برای روزه داری بهتر همشهریان دارند.

منبع:خبرگزاری صداوسیما

بخش نظردهی بسته شده است..