مدیر درمان تامین اجتماعی یزد:

روزانه ۹ میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال برای بیمه شدگان یزدی هزینه می شود

no-thumbs

مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد گفت: این سازمان در سال گذشته روزانه 9 میلیارد و 850 میلیون ریال برای رفاه و سلامت بیمه شدگان تامین اجتماعی در این استان یزد هزینه کرده است.

به گزارش یزدی نیوز محمدحسین توحیدی فر روز چهارشنبه در نشست خبری با اشاره به توجه ویژه سازمان بهداشت جهانی به بیماری های غیرواگیر و مشکلات بیماری دیابت در استان یزد اظهار کرد: باید در راستای آموزش و آگاه سازی خطرات، راه های پیشگیری و کنترل این بیماری تلاش جدی شود.
وی از اجرای بیش از ۹۰ درصد برنامه های سال گذشته تامین اجتماعی در حوزه درمان خبر داد و افزود: افتتاح و تجهیز پلی کلینیک تخصصی شهرستان بافق در سفر رئیس جمهوری مهمترین اقدام سال گذشته در حوزه درمان و نوعی رکوردشکنی بود.
این مسئول خاطرنشان کرد: این مرکز در حالی در مدت ۱۴ ماه به بهره برداری رسید که برای احداث آن ۲۴ ماه به پیمانکار مهلت داده شده بود.
وی ادامه داد: هر چند این پلی کلینیک تجهیز شده اما از نظر تامین نیروی انسانی متخصص و فوق تخصص کمبود دارد که امیدواریم مرتفع شود.
این مسئول با اشاره به آغاز بهسازی بیمارستان شهدای کارگر اظهار کرد: اتاق عمل این بیمارستان نوسازی و تجهیز شده و محل فرود بالگرد، بازسازی ورودی و اورژانش نیز در دستور کار قرار دارد.
توحیدی فر با اشاره به مشکل کبود تخت بیمارستان ۲۵۶ تختخوابی شهدای کارگر گفت: مجوز افزایش ۴۸ تخت برای این بیمارستان در سفر رئیس جمهوری گرفته شد با افزایش این تعداد تخت در سالجاری، بیمارستان به ۳۰۴ تخت خوابی ارتقا خواهد یافت.
وی درباره شمار بیمه شدگان مراجعه کننده به یزد از سایر استان ها برای مداوا اظهار کرد: حدود ۱۱ درصد بیمه شدگان مراجعه کننده به بیمارستان شهدای کارگر از سایر استان ها هستند اما متوسط بیمه شدگان مهاجر به یزد در استان حدود ۳۰ درصد است.
** یزد پایلوت طرح نسخه الکترونیک در کشور
مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد گفت: برای نخستین بار در کشور طرح نسخه الکترونیک بصورت پایلوت کشوری در استان یزد در حال اجرا است.
توحیدی فر افزود: در این طرح بیمه شده با همراه داشتن کارت ملی به پزشک مراجعه می کند و با ثبت نسخه اش در سیستم، داروهای خود را بدون ارایه دفترچه بیمه از داروخانه دریافت می کند.
وی ادامه داد: جلوگیری از قاچاق دارو، صرفه جویی در مصرف کاغذ، تهیه چند نوع دارو از داروخانه های مختلف ردیابی دارو از گمرک تا مصرف کننده از دیگر مزیت های طرح نسخه الکترونیک محسوب می شود.
این مسئول اضافه کرد: در مرحله نخست ۸۰۰ نسخه الکترویک در سال گذشته توسط پنج پزشک متخصص و فوق تخصص خون و سرطان صادر شده است؛ در مرحله دوم نیز که از دهم اردیبهشت ماه آغاز می شود ۳۵ پزشک متخصص نسبت به صدور نسخه الکترونیک اقدام خواهند کرد.
مدیر درمان تامین اجتماعی یزد با اشاره به تصویب احداث بیمارستان سرطان در سفر رئیس جمهوری به یزد و انعقاد تفاهم نامه در این خصوص اظهار امیدواری کرد: با نهایی شدن قرارداد با شرکتی از کره جنوبی، این بیمارستان در کمتر از سه سال به بهره برداری برسد.
به گزارش ایرنا،از جمعیت یک میلیون و ۷۶ هزار نفری استان یزد ۸۴۰ هزار نفر زیر پوشش سازمان تامین اجتماعی هستند.
 

بخش نظردهی بسته شده است..