تولید روزانه ۱۷۰ تن گوشت مرغ در یزد

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان یزد متوسط تولید روزانه گوشت مرغ در این استان را بیش از ۱۷۰ تن اعلام کرد و گفت: در حال حاضر افزون بر نیمی از تولید این بخش مازاد بر مصرف داخل استان است.

«سید جمال سجادی پور» با بیان این که از ابتدای ماه آذر بر اساس اطلاعات سامانه بازارگاه، مرغداران استان بین ۶۰ تا ۷۰ درصد تولیدات خود را با توجه به نهاده‌های دریافتی تحویل داده و بر این مبنا به طور میانگین روزانه بیش از ۱۰۰ تن مرغ جهت توزیع در بازار به قیمت مصوب ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان تحویل سازمان صمت می‌شود.

وی با اشاره به این که ظرفیت‌های خوبی در استان به لحاظ تولید گوشت مرغ ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: هم اکنون بیش از نیمی از گوشت مرغ تولیدی استان به استان‌های دیگر صادر می‌شود.

به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان یزد، سجادی‌پور در پایان نیز متذکر شد: در حال حاضر به صورت هفتگی لیست واحدهای مرغداری که تولیدات آنها به مرحله کشتار می‌رسد، جهت انجام تعهدات براساس نهاده‌های دریافتی آنالیز شده تا با همکاری و همراهی مرغداران و تشکل‌های مربوطه مشکلی در خصوص بازار مرغ استان و افزایش قیمت مصوب به وجود نیاید.

منبع:ایسنا یزد

بخش نظردهی بسته شده است..