پرداخت ۱۹۸ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به مددجویان یزدی
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان یزد گفت: سال گذشته 198 میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به یکهزار و 149 نفر مددجوی این نهاد پرداخت شده است .
به گزارش یزدی نیوز محسن علیزاده شورکی اظهار کرد: با استفاده از این تسهیلات بیش از یکهزار و ۲۰۰ نفر از نیازمندان این نهاد حمایتی در استان شاغل شده اند.
وی اضافه کرد: این اشتغال های پایدار در زمینه های کشاورزی، صنعتی، صنایع دستی، دامداری، خدماتی و حمل و نقل ایجاد شده است.
علیزاده بابیان اینکه توانمندسازی مددجویان از جمله اهداف کمیته امداد امام خمینی (ره) است تصریح کرد: با تمام توان در این راستا با آموزش های فنی و حرفه ای نیز برای اشتغال مددجویان حرکت می کنیم .
مدیرکل کمیته امداد امام (ره) استان یزد همچنین خاطرنشان کرد: مردم نیکوکار این استان سال گذشته ۴۰ میلیارد ریال به همنوعان خود کمک کردند.
علیزاده ادامه داد: این میزان کمک در قالب صندوق صدقات ، زکات ، طرح اکرام و ایتام ، جشن های های نیکوکاری و عاطفه ها و مشارکت های مردمی جمع آوری شده است.
وی افزود: از این میزان کمهای مردمی ۶۷ میلیارد ریال صدقه و ۸۵ میلیارد ریال زکات و ۱۰ میلیارد ریال هم کمکهای جشن نیکوکاری بوده که درایام نوروز به پنج هزار دانش آموز استان پرداخت شده است.
هم اکنون ۴۰ هزار نفر از جمعیت استان یزد در قالب ۲۵ هزار خانوار زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند.
بخش نظردهی بسته شده است..