افزایش یک و نیم برابری ارزش معاملات بورس منطقه ای یزد

no-thumbs

مدیر بورس منطقه ای یزد از افزایش یک و نیم برابری ارزش معاملات این بورس در هفته گذشته نسبت به هفته قبل از آن خبر داد.

به گزارش یزدی نیوز علی اکبر جعفری اظهار کرد: بر اساس آمار سامانه معاملات بورس در پایان معاملات هفته منتهی به 18 فروردین، شاخص کل با 728 واحد کاهش نسبت به هفته قبل به رقم 80 هزار و 752 واحد رسید.
وی افزود: شاخص بازار اول با 985 واحد کاهش به رقم 56 هزار 941 واحد رسید و شاخص بازار دوم با 1239 واحد افزایش، عدد 174 هزار 26 واحد را تجربه کرد.
این مسئول ادامه داد: در پنج روز کاری این هفته ارزش کل معاملات سهام و حق تقدم به 470 میلیارد ریال بالغ شد و 184 میلیون سهم و حق تقدم مورد معامله قرار گرفت.
مدیر بورس منطقه ای یزد خاطر نشان کرد: از این میزان سهام معامله شده 56 درصد از آن توسط سهامداران یزدی خریداری و 44 درصد آن به معاملات ناشی از فروش سهام اختصاص داشت.
جعفری یادآور شد: در پنج روز کاری هفته منتهی به 11 فروردین، ارزش کل معاملات سهام و حق تقدم به 296 میلیارد ریال بالغ شده و 115 میلیون سهم و حق تقدم مورد معامله قرار گرفته بود.
این مسئول اظهار کرد: در هفته گذشته 48 نفر سهامدار جدید برای سرمایه گذاری وارد بورس یزد شدند.
وی خاطرنشان کرد: در این هفته ابزار پزشکی، اپتیکی و اندازه گیری با 24.45 درصد، محصولات چوبی با 14.08 درصد، بیمه و صندوق بازنشستگی به جز تامین اجتماعی با 11.67 درصد، انتشار، چاپ و تکثیر با 9.54 درصد، ماشین آلات و تجهیزات با 8.45 درصد و سیمان، آهک و گچ با 8.09 درصد بیشترین تغییر مثبت در شاخص صنایع را نسبت به سایر گروه ها به خود اختصاص دادند.
بورس منطقه ای یزد در سال 1383 راه اندازی شد

بخش نظردهی بسته شده است..