مدیر کل تبلیغات اسلامی یزد:

حفظ روحیه انقلابی، عامل پیشرفت کشور است

no-thumbs

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان یزد گفت: ملت ایران به عنوان کشوری مسلمان و انقلابی که به دنبال حفظ انقلاب خود و گسترش آن در سطح جهان است، باید همیشه روحیه انقلابی را در خود و به خصوص در بین مسئولان حفظ کند.

به گزارش یزدی نیوز حجت الاسلام "سید محمد شریف حسینی کوهستانی" با تبریک سال جدید و ولادت با سعادت حضرت فاطمه (س) و روز زن، گفت: حضرت علی (ع) می فرماید روزها نامه‏‏های عمر شماست، این نامه را با اعمال خوب خود پر کنید.

وی افزود: این بیان جامع و کاملی از حضرت علی (ع) است که برای ما بسیار مفید است تا بتوانیم در مقابل عمری که از ما کاسته می شود بهترین استفاده را داشته باشیم.

حسینی کوهستانی با گرامیداشت دهم فروردین سالروز قیام تاریخی مردم یزد و ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی گفت: در طول تاریخ انقلاب هرجا که مقاومت و پایداری کرده‎‎ایم به پیروزی رسیده‎‎ایم و این از وعده‎‎های قرآن کریم است که در پرتو مقاومت پیروزی حاصل می‏‏شود.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در حرم رضوی، افزود: سخنان معظم له در بین زائرین و مجاورین حرم رضوی بسیار مبسوط و روشنگر بود که راه را برای ملت ایران در شرایط حساس فعلی تبیین کرد.

حسینی کوهستانی تصریح کرد: فرمایشات بزرگان دین ما از جمله امام (ره) و مقام معظم رهبری دارای ریشه قرآنی و روایی است چون آن بزرگان بر قرآن و روایات مسلط هستند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان گفت: ملت ایران به عنوان کشوری مسلمان و انقلابی که به دنبال حفظ انقلاب خود و گسترش آن در سطح جهان است باید همیشه روحیه انقلابی را در خود و به خصوص در بین مسئولان حفظ کند.

به گزارش ایسنا، حسینی کوهستانی با بیان این که روحیه انقلابی به معنی حل کردن مشکلات پیش روی کشور است، افزود: مسئولان و مردم ما در دوران انقلاب و دفاع مقدس چنین روحیه‎‎ای را تجربه کرده‎‎اند.
 

بخش نظردهی بسته شده است..