ختصاص اعتبار ویژه برای توسعه طب سنتی دریزد
به گزارش یزدی نیوزرئیس دانشکده طب سنتی اردکان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد حضور وزیر بهداشت در این دانشکده را نقطه قوت و امیدی برای مجموعه طب سنتی کشور خواند و از اختصاص اعتبار ویژه برای توسعه طب سنتی در استان یزد خبر داد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه یزد، دکتر مجید امتیازی گفت: دکتر "قاضیزاده هاشمی" وزیر بهداشت در این حضور ضمن ابراز خرسندی از فعالیتهای صورت گرفته در حوزه طب سنتی کشور بالاخص دانشکده طب سنتی اردکان، اظهار کردند که دانشکدههای طب سنتی کماکان به قوت خود باقی هستند و تعطیل نخواهند شد، هرچند که دانشکده طب سنتی جدیدی در کشور ایجاد نخواهد شد.
وی تاکید کرد: حضور وزیر بهداشت در این دانشکده، موجبات حمایت مستقیم و همه جانبه توسعه علمی و منطقی از دانشکدههای طب سنتی در کشور را فراهم کرد. برای اولین بار در سفر ریاست جمهوری به استان یزد نیز اعتبارات خاص به حوزه طب سنتی یزد جهت توسعه علمی و منطقی اختصاص یافت.
رئیس دانشکده طب سنتی اردکان تصریح کرد: این دانشکده، فعالیت خود را رسماً از سال ۹۱ با جذب دانشجو آغاز کرد و تا قبل از سال ۹۱، طبق تفاهمنامه با دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشجو میپذیرفت.
وی عنوان کرد: تاکنون ۲۵ دانشجو متخصص طب سنتی در این دانشکده آموزش دیدهاند که از این تعداد هشت نفر در دانشگاه تهران آموزش دیدهاند و مابقی در اردکان در حال تحصیل هستند.
امتیازی با اشاره به فعالیت سه کلینیک تخصصی طب سنتی در شهر یزد، گفت: کلینیک طب سنتی در درمانگاه بقاییپور، کلینیک طب سنتی در بیمارستان رهنمون و مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت در مرکز استان مشغول ارائه خدمات درمانی و مشاورهای به مراجعهکنندگان هستند. علاوه بر آن نیز یک سلامتکده طب سنتی و تعداد محدودی از متخصصین طب سنتی هم در قالب مطب، در حال ارایه خدمات تخصصی به مردم استان هستند.
رئیس دانشکده طب سنتی اردکان از حمایتهای مستقیم معاونت طب سنتی وزارت متبوع به طور اخص در این دانشکده قدردانی کرد و گفت: خوشبختانه دیدگاه و نگرش مثبتی از سوی ریاست و معاونان دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی یزد نسبت به دانشکده طب سنتی وجود دارد که این مهم، جای بسی خرسندی و پیشرفت دارد.
امتیازی، پیشرفت در حوزه آموزش این دانشکده را از جمله دستاوردهای مهم این مرکز آموزشی برشمرد.
بخش نظردهی بسته شده است..