کشف ۷ هزار عدد مواد محترقه در یزد

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان از کشف هفت هزار عدد انواع موادمحترقه توسط ماموران پلیس این استان خبر داد.
به گزارش یزدی نیوزمحمدرضامزیدی گفت: با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و اقدام برخی افراد سودجو در تهیه و فروش موادمحترقه، ماموران پلیس از خبری پیرامون انبار و نگهداری این مواد در یکی از منازل مسکونی شهر یزد مطلع شدند.
وی ضمن اشاره به اخذ مجوز قضائی و تحت نظر قرار دادن سوژه و منزل موردنظر افزود: ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالای پلیس آگاهی در بازرسی از منزل متهم، هفت هزار عدد انواع موادمحترقه را کشف کردند.
سرهنگ مزیدی با بیان اینکه متهم جهت سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شد خاطرنشان ساخت : با توجه به پیش رو بودن چهارشنبه آخر سال خانواده ها رفتار و عملکرد فرزندان خود را در خصوص تهیه و استفاده از موادمحترقه مدنظر قرار داده و در صورت اطلاع از محل تهیه و توزیع این وسایل، مراتب را به پلیس ۱۱۰ اعلام کنند.
بخش نظردهی بسته شده است..