تقدیر وزیر ارشاد از مدیر کل ارشاد یزد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار یزدی ها( یزدی نیوز) ،"علی جنتی" وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از هشت دبیری که برنامه موضوعی آنها در سیزدهمین دوره جشنواره بین المللی امام رضا(ع) به عنوان برنامه‌های برتر انتخاب شدند، تجلیل کرد.در نشست شورای سیاستگذاری چهاردهمین دوره جشنواره بین المللی امام رضا(ع) که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و اعضای این شورا در تهران برگزار شد،  از هشت دبیر برگزیده در اجرای برنامه‌های موضوعی جشنواره سیزدهم امام رضا(ع) توسط وزیر ارشاد تقدیر شد که "علی غیاثی ندوشن" مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد و دبیر جشنواره فیلم کوتاه و مستند رضوی یکی از این برگزیدگان بود.


"احد جاودانی" مدیر کل ارشاد استان مازندران و دبیر جشنواره بین‌المللی نامه‌ای به امام رضا(ع)، "جواد کارگران دهکردی" مدیر کل ارشاد استان چهارمحال و بختیاری و دبیر جشنواره ادبیات کودک و نوجوان رضوی، حجت‌الاسلام "محمدباقر کریمی" مدیر کل ارشاد استان آذربایجان غربی و دبیر جشنواره شعر رضوی به زبان ترکی- آذری، "فاضل عبادی" مدیر کل ارشاد استان همدان و دبیر جشنواره شعر دوبیتی و رباعی رضوی، "برزین ضرغامی" مدیر کل ارشاد استان تهران و دبیر همایش علمی پژوهشی امام رضا(ع) و پاسخگویی قرآن به پرسش‌های عصر، "حسین ثابت‌قدم" مدیرکل ارشاد استان خراسان شمالی و دبیر جشنواره تئاتر رضوی و "حمیده ماحوزی" مدیرکل ارشاد استان بوشهر و دبیر جشنواره مشاعره رضوی از دیگر مدیران برگزیده و مورد تجلیل در این نشست بودند.

یادآور می شود؛ چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) از یکم تا یازدهم ذی‌القعده و هم زمان با دهه کرامت برابر با ۱۴ تا ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ در تمام استان‌های ایران و ۷۷ کشور جهان برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای ثبت‌نام و آگاهی از نحوه شرکت در هر یک از برنامه‌ها می‌توانند به وبگاه سه زبانه‌ی "شمس توس" به نشانی www.shamstoos.ir مراجعه کنند. همچنین سامانه پیام کوتاه ٣٠٠٠٧٨٨٨ و شماره تلفن‌های ٩-٠٥١٣٢٢٨٣٠٤٤ به عنوان پل ارتباطی میان و جشنواره مخاطبان معرفی شده است.

منبع: ایسنا

۱ دیدگاه

  • م.ص.ن

    سلام
    اول که درود بر شرفتان که این خبر را گذاشتید
    متأسفم واسه یه مشتی رسانه که کارشان کپی اخبار هست و خود دنبال خبر نمیگردند.
    این خبر را هیچ یک از رسانه های استان بازتاب نداده بودند.
    واقعا از ندیر کل ارشاد تجلیل میشه
    ساکت هستند
    پس کی میخواعند خبر را درج کنند.
    اما من این خبر را بارها سرچ کردم و.. به هرحال نمیدانم آیا شما ابتدایا آن را در ایسنا دیده اید یا خیر؟! .
    در هر حال من متشکرم که قدرشناس هستین.
    انشالله پیروز و موفق باشین