استاندار یزد:

برنامه‌ریزی برای سفر ریاست جمهوری به یزد آغاز شد/توجه به فرصت های سرمایه گذاری در سفر رئیس جمهور

استاندار یزد گفت: استان یزد از امروز پیگیر طرح‌ها و برنامه‌های ویژه سفر ریاست جمهوری است تا با ارائه به مسئولین کشور بتواند از برکات بیشتر این سفر استفاده کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار یزدی ها( یزدی نیوز) سید محمد می‌رمحمدی در جلسه شورای برنامه ریزی با بیان اینکه ضروری است از فرصت‌های قانونی بمنظور جذب اعتبارات استفاده مطلوب شود، تأکید کرد: اینکه توقع داشته باشند استانداری پیگیر کار‌ها و برنامه‌ها باشد صحیح نیست، بلکه لازم است مدیران جنب‌وجوش و فعالیت بیشتری از خود به نمایش بگذارند.

می‌رمحمدی گفت: مدیران استان توجه داشته باشند تا از انجام کارهای نمایشی و برنامه‌هایی که جز هزینه برای مردم دستاوردی ندارد، دوری کنند.

وی در ادامه با اشاره به دستورکار جلسه مبنی بر بررسی ظرفیت‌های قانون بودجه برای تأمین اعتبارات موردنیاز آموزش‌وپرورش اظهار داشت: قانون بودجه ظرفیت بالایی برای کمک به آموزش‌وپرورش دارد که باید شناسایی و بررسی شود.

می‌رمحمدی، شفاف‌سازی در امور و برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی استان را خواستار شد و تصریح کرد: لیست مدارس به تفکیک مدارس قابل‌استفاده، مدارس نیاز به بازسازی، مدارس غیرقابل استفاده و مدارس نیمه‌تمام احصا شود تا برنامه‌ریزی‌ها با شفافیت کامل صورت گیرد.

استاندار یزد افزود: باید بهترین مدارس را داشته باشیم چراکه نوجوانان و جوانان ما لایق بهترین فضا‌ها و بهترین امکانات برای فراگیری علم و دانش هستند.

 آغاز برنامه‌ریزی برای سفر ریاست جمهوری به یزد

میرمحمدی در بخش دیگری از سخنانش و در رابطه با دومین دستور کار جلسه شورا مبنی بر بررسی مقدمات مورد نیاز سفر ریاست جمهوری به استان یزد گفت: سفر کاروان تدبیر و امید به استان یزد یک فرصت ارزشمند است که هرچه آمادگی استان و برنامه‌ریزی‌های استان مطلوب‌تر باشد، سفر برکت بیشتری خواهد داشت.

عالیترین مقام اجرایی استان یزد تأکید کرد: استان یزد از امروز پیگیر طرح‌ها و برنامه‌های استان ویژه سفر ریاست جمهوری است تا با ارائه به مسئولین کشور تا بتواند از برکات بیشتر این سفر استفاده کند.

وی افزود: پیش‌بینی‌های لازم برای ارائه طرح‌های پیشنهادی استان به ستاد سفر صورت گرفته و قدم‌های خوبی در این زمینه برداشته‌شده که امیدواریم با بهره‌گیری از حمایت‌های ستاد ویژه سفر در نهاد ریاست جمهوری و مدیران دستگاه‌های اجرایی، این روند با سرعت بیشتری دنبال شود.

استاندار یزد بابیان اینکه طبق آمار، استان یزد در دولت قبل تنها ۲۱ درصد از اعتبارات مصوبات سفر رئیس جمهور وقت را جذب کرده است، اظهار داشت: اینکه چرا در سطح کشور، مسئولان استان این‌قدر ضعیف عمل کرده‌اند مشخص نیست.

می‌رمحمدی اذعان داشت: فراهم کردن مقدمات سفر و آماده‌سازی طرح‌ها و برنامه استان برای تصویب بخشی از کار است، اما بخش مهم‌تر تلاش برای تحقق این مصوبات است که نیازمند عزم جدی مدیران و مسئولین استان است.

استاندار یزد در پایان از دستگاه‌های اجرایی خواست تا هوشمندانه به انتخاب طرح‌های پیشنهادی سفر ریاست جمهوری اقدام کنند و از ارائه طرح‌ها و برنامه‌های سطحی دوری نمایند.

 پروژه های سفر در کارگروه های تخصصی بررسی می شود

مدیرکل پیگیری معاونت اجرایی رئیس‌جمهور در ادامه در خصوص مسائل اقتصادی کشور و سفر رئیس جمهور به یزد به ارائه سخنان خود پرداخت.

محمدرضا صالحی در ابتدای سخنان خود با بیان این موضوع که اقتصاد ایران در سالجاری هیچگاه تا این حد حتی در دوران جنگ هشت ساله هم در مضیقه نبوده است، گفت: کاهش درآمدهای ایران در ۶۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده است.

وی با بیان اینکه دولت در دوسال گذشته توانسته است ثبات خوبی در اقتصاد کلان ایجاد کند، در عین حال گفت: تمرکز روی منابع دولتی، ناپایدار است.

دبیر سفرهای استانی رئیس جمهور در ادامه سخنان خود به توافق هسته‌ای صورت گرفته بین ایران و غرب اشاره کرد و بیان داشت: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای برجام، آزادشدن منابع ارزی در خارج کشور و رقابتی شدن فاینانس است.

وی، نقش شورای برنامه ریزی و توسعه استان یزد را در دوران پساتحریم بی‌بدیل توصیف کرد و گفت: استان‌ها باید از این طریق، در جهت جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی بر اساس اولویت‌های خود اقدام کنند.

مدیرکل پیگیری معاونت اجرایی رئیس جمهور سپس به موضوع سفرهای استانی رئیس جمهور پرداخت و گفت: ۱۲ سفر استانی در برنامه رئیس جمهور تا پایان دولت قرار دارد و برنامه ریزی به گونه‌ای است تا استان‌هایی که سفر آن‌ها دیر‌تر انجام می‌شود، دچار کمبود اعتبار نشوند.

وی در ادامه تاکید کرد: رئیس جمهور در روز سفر به یزد هیچ مصوبه‌ای نخواهد داشت و همه طرح‌ها و پروژه‌ها پیش از سفر در کارگروه‌های تخصصی بررسی و تصویب خواهد شد.

وی با اشاره به راه اندازی سامانه تلفنی سامد با شماره تماس ۱۱۱ گفت: از ۲۴ ساعت قبل تا ۲۴ ساعت بعد از حضور رئیس جمهور در یزد، سامانه سامد به استان یزد اختصاص خواهد یافت تا مردم استان یزد بتوانند مشکلات و مسائل و خواسته‌های خود را با نهاد ریاست جمهوری و دستگاه‌های اجرایی در میان بگذارند.

دبیر سفرهای استانی رئیس جمهور با اشاره به وعده‌های دولت قبل در سفرهای استانی، میزان کل وعده‌های داده شده را در هشت سال، ۲۱۴ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: ۶۷ هزار میلیارد تومان معادل ۳۱ درصد از این میزان محقق شد که اگر زمان تحقق مابقی این وعده‌ها متناسب با این زمان باشد، ۱۸ سال طول می‌کشد تا همه تعهدات انجام شود.

صالحی، میزان وعده‌های داده شده در سفرهای استانی یزد را مجموعا حدود شش هزار و ۹۷۸ میلیارد تومان اعلام کرد و میزان تحقق آن را هزار و ۴۵۷ میلیارد تومان معادل ۲۱ درصد وعده‌ها عنوان کرد.

مدیرکل دفتر پیگیری معاون اجرایی رئیس جمهور در ادامه به ضوابط تصویب طرح‌های پیشنهادی استان در نهاد ریاست جمهوری پرداخت و گفت: دولت در سفرهای استانی، به بودجه استانی ورود نخواهد کرد و پروژه‌هایی را بررسی می‌کند که اولا مجوز زیست محیطی داشته باشد و ثانیا دارای ردیف ملی باشد.

صالحی گفت: پروژه‌ها در چهار اولویت تعریف می‌شود و سعی خواهد شد پروژه‌هایی که پیشرفت بالایی دارد، مورد تاکید قرار گیرد.

وی در پایان از برگزاری جلسات سه جانبه و چهار جانبه باحضور معاون اجرایی رئیس جمهور، استاندار و مسئولان سازمان مدیریت بمنظور بررسی پروژه‌ها و اعتبارات خبر داد و گفت: حضور رئیس جمهور در استان‌ها بمنظور تسهیل و تسریع در پروژه هاست.

توجه به فرصت های سرمایه گذاری در سفر رئیس جمهور

سرپرست دفتر برنامه ریزی و نظارت معاونت اجرایی رئیس جمهور هم در این نشست به بیان نکاتی پیرامون نحوه تصویب پروژه‌های سفر پرداخت و گفت: منابع فعلی کفاف پروژه‌های نیمه تمام را نمی‌دهد و لازم است برای تکمیل سریع پروژه‌های نیمه تمام از ظرفیت‌های دولتی و غیردولتی بهره گرفته شود.

رحمان نصراله زنجانی با اشاره به اقدامات انجام شده در ۲۳ سفر استانی دولت تدبیر و امید تصریح کرد: در سفر به یزد با توجه به مزیت‌ها و قابلیت‌های اقتصادی استان، فرصت های سرمایه گذاری و زمینه جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی بررسی خواهد شد.

بخش نظردهی بسته شده است..