کاهش ۵۰ درصدی تولید عسل در استان یزد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار یزدی ها( یزدی نیوز) معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی یزد گفت: تولید عسل در این استان به دلیل خشکسالی ها پی درپی افزون بر ۵۰ درصد کاهش یافته است.

نادر سلیم با بیان اینکه در سالجاری ۱۹۰ تن عسل در این استان تولید شد افزود: در سالهای ترسالی این رقم ۴۰۰ تن بود.

به گفته وی این مقدار عسل تولیدی حاصل تلاش ۶۴۲ زنبوردار است که از طریق ۴۷ هزار و ۶۰۰ هزار واحد کلنی حاصل شده است.
سلیم از شهرستان های تفت و مهریز بعنوان مناطق عمده تولید زنبور عسل نام برد و اظهار کرد: عسل تولیدی این استان به علت برخورداری از رطوبت پایین و تنوع گونه های گیاهی در مراتع از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی یزد خاطرنشان کرد: عسل تولیدی استان علاوه بر مصرف داخلی به استانهای همجوار و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود.
وی ارزش زنبورستانهای استان یزد را ۱۲ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: تولید عسل در استان برای ۷۵۰ نفر بطور مستقیم و دو هزار ۳۰۰ نفر بصورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد کرده است.
عسل طبیعی یک غذای کامل است که خواص درمانی زیادی دارد زیرا عسل یک ماده قندی است و می تواند در درمان بسیاری از بیماری ها موثر باشد.
همچنین عسل طبیعی اثر ضد باکتریایی دارد ومی تواند برای درمان زخم ها و برخی از عفونت های ناشی از سرماخوردگی مفید باشد.
همچنین برای تسریع در بهبود زخم های ناشی از سوختگی و زخم ها با خراش های بافتی موثر است.

منبع: ایرنا

 

بخش نظردهی بسته شده است..