افزایش 50 درصدی ارزش معاملات در بورس یزد

no-thumbs

مدیر بورس منطقه ای یزد ، از افزایش بیش از 50 درصدی ارزش معاملات و 35 درصدی حجم معاملات نسبت به هفته گذشته در این بورس خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی یزدی نیوزعلی اکبر جعفری  در این باره به خبرنگار ایرنا گفت : بر اساس آمار سامانه معاملات بورس اوراق بهادار طی هفته گذشته تعداد سهام مورد معامله در تالار بورس یزد برابر 58 میلیون و 42 هزار و 577 سهم بوده که این آمار در هفته قبل از آن 42 میلیون و 837 هزار و 352 سهم اعلام شده بود.
وی افزود : ارزش این معاملات در هفته منتهی به 25 شهریور 65 میلیارد و 575 میلیون و 937 هزار و 82 ریال بود که در هفته قبل با 50 درصد افزایش به 99 میلیارد و 162 میلیون و 322 هزار و 533 ریال رسیده است.
مدیر بورس یزد همچنین از افزایش 6 درصدی خرید سهام از سوی سهامداران یزدی خبر داد و اظهار کرد : در این هفته 62 درصد از سهام از سوی سهامداران یزدی خریداری شد و 38 درصد آن به معاملات ناشی از فروش سهام اختصاص داشت این در حالی است که در هفته قبل از آن سهامداران یزدی 56درصد را خریداری کرده بودند.
جعفری اضافه کرد : در هفته گذشته 16 نفر سهامدار جدید برای سرمایه گذاری وارد بورس یزد شدند و این حجم از معاملات توسط 32 کارگزار فعال در بورس یزد انجام شده که بیشترین حجم آن متعلق به کارگزاری ایساتیس پویای تفت بوده است.
بورس منطقه ای یزد در سال 1383 خورشیدی با حضور 6 شرکت کارگزاری با عملکردی که حاکی از معامله 28 میلیون سهم به ارزش 163 میلیارد ریال بود شروع بکار کرد . ک

بخش نظردهی بسته شده است..