بهشتیان در میهمانی ندای بهشت
محفل شبی با شهدا زینت بخش اردوی ندای بهشت شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی یزدی نیوزجمع ۴۰نفره دخترانی که از شهرستان ابرکوه در اردوی ندای بهشت شرکت کرده بودند در محفلی معنوی با یاد و خاطرات شهدا رنگ و بوی بهشت گرفت.
علی مهدی پودر جانباز معزز دوران دفاع مقدس، سخنران این مراسم بود که در بخش اول با اشاره به فرمایشات امام خمینی( ره) مبنی بر اینکه مردم ایران در دوران انقلاب و دفاع مقدس از مردم عصر پیامبر اکرم ص بهتر هستند به بیان فضائل شهدایی پرداخت که بدون درک امام معصوم ع در راه دین و آرمانهای انقلاب جان خویش را فدا نمودند، پرداخت.
وی با بیان خاطراتی از شهید محمود فلاح زاده و شهید مسلم قیومی زاده از حالات عرفانی و روحانی این شهدای عزیز مطالبی را برای حضار بیان کرد.
ذکر مصایب اهل بیت علیهم السلام و پخش کلیپ از دیگر بخشهای این مراسم بود.
شایان ذکر است اردوی ندای بهشت به همت جمعی از طلاب جوان شهرستان ابرکوه چندین سال است که برای نوجوانان و جوانان شهرستان ابرکوه برگزار میشود و امسال این برنامه در اردوگاه شهید فهمیده بنادک سادات در حال برگزاری است.
خبرنگار: احسانی زاده
بخش نظردهی بسته شده است..