معاملات بورس یزد 48درصد افزایش یافت
دیر بورس منطقه ای یزد از افزایش 48درصدی حجم معاملات و افزایش68درصدی ارزش سهام بورس یزد در هفته گذشته خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی یزدی نیوزعلی اکبری جعفری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: بر اساس آمار سامانه معاملات بورس اوراق بهادار در هفته گذشته تعداد سهام مورد معامله در تالار بورس یزد برابر 147 میلیون و 943 هزار و 402 سهم بوده این در حالی است که در هفته ماقبل از آن تعداد سهام مورد معامله در این تالار برابر 99 میلیون و 579 هزار و 4 سهم بوده است.
وی افزود: ارزش سهام معامله شده در این هفته برابر 286 میلیارد و 925 میلیون و 519 هزار و 761 ریال بوده که نسبت به هفته ماقبل که ارزش آن برابر 169 میلیارد و 990 میلیون و 811 هزار و 676 ریال بوده افزایش 68درصدی نشان می دهد.
مدیر بورس یزد با اشاره به کاهش پنج درصدی تعداد سهامداران یزدی نسبت به هفته قبل تصریح کرد: از این میزان سهام معامله شده 58 درصد از آن از سوی سهامداران یزدی خریداری و 42 درصد آن به معاملات ناشی از فروش سهام اختصاص داشت .
به گفته جعفری تعداد سهام داران جدید نیز رشد 50درصدی داشته به گونه ای که در هفته گذشته تعداد 33 نفر سهامدار جدید برای سرمایه گذاری وارد بورس یزد شدند در حالی که در هفته قبلی این تعداد 22نفر بود.
بخش نظردهی بسته شده است..