شناسه خبر: 93002 منتشر شده در مورخ: 1398/07/27 ساعت: 14:39 گروه: شهرستان ها
بیش از 10تن آش ندری در سنتی 70ساله در مهریز پخت و بین مردم توزیع می شود.

به گزارش یزدی نیوزآش نذری روز قبل از اربعین حسینی، در محله سرحوض مهریز هرساله طبخ و بین مردم توزیع می شود.

حدود 200کیلو گرم گوشت بره ، حدود 300کیلو گرم گندم ، 70کیلو گرم عدس ، 80کیلو گرم ماش و 50کیلو گرم نخود در این آش استفاده می شود و هزینه 40 میلیون تومانی آن در آئین پرسه زنی محرم جمع آوری می شود.
در طبخ این آش،بیش از 100نفر، شامل سرآشپز، آشپز، خدمه و تدارکات  مشارکت دارند.
پخت آش گندم در محله سرحوض مهریز قدمتی بیش از 70سال دارد.
 
 
منبع:خبرگزاری صداوسیما
google-buzz twitter digg facebook linkedin
کلید واژه
 
اخبار مرتبط :
نظرات | 0 نظر
captcha
Page Generated in 0/1532 sec