سنت پخت آش نذری در مهریز

بیش از 10تن آش ندری در سنتی 70ساله در مهریز پخت و بین مردم توزیع می شود.

به گزارش یزدی نیوزآش نذری روز قبل از اربعین حسینی، در محله سرحوض مهریز هرساله طبخ و بین مردم توزیع می شود.

حدود ۲۰۰کیلو گرم گوشت بره ، حدود ۳۰۰کیلو گرم گندم ، ۷۰کیلو گرم عدس ، ۸۰کیلو گرم ماش و ۵۰کیلو گرم نخود در این آش استفاده می شود و هزینه ۴۰ میلیون تومانی آن در آئین پرسه زنی محرم جمع آوری می شود.
در طبخ این آش،بیش از ۱۰۰نفر، شامل سرآشپز، آشپز، خدمه و تدارکات  مشارکت دارند.
پخت آش گندم در محله سرحوض مهریز قدمتی بیش از ۷۰سال دارد.
 
 
منبع:خبرگزاری صداوسیما

بخش نظردهی بسته شده است..